112 / Vroomshoop / Vriezenveen / Den Ham

Bij een eenzijdig ongeluk op de kruising bij de Puntbrug in Vroomshoop is een fietser ongelukkig ten val gekomen en gewond geraakt. De vrouw is hard gevallen en heeft een fikse hoofdwond opgelopen.

Vroomshoop - De brandweer van Vroomshoop werd vannacht rond een uur opgeroepen om het wegdek te reinigen op de Julianastraat en op de Kennedystraat. Over een lengte van ongeveer 1000 meter lag er olie op het wegdek en veroorzaakte gladde plekken wat een gevaar op kon leveren voor het verkeer.

Vroomshoop - Vanmorgen rond 05.50 is de brandweer van Vroomshoop en Den Ham opgeroepen voor een brand in de keuken van een woning aan de Eikelaars. Ter plaatse bleek het te gaan om een vaatwasser die in brand was gevlogen.

DAARLE - De brandweer van Den Ham is vanmorgen uitgerukt voor een gaslucht aan de Dalvoordeweg. Ter plaatse roken buurtbewoners een gas/rubberlucht achter een winkel.

De brandweer van Vroomshoop en Vriezenveen zijn vanavond uitgerukt voor een melding van een woningbrand in Westerhaar. De bovenverdieping aan de voorzijde van een woning aan de Rozenstraat in Westerhaar stond vol rook.

Vroomshoop - De Politie is bezig met een onderzoek van een viskraam die afgelopen nacht volledig in lichterlaaie stond. Door deze onderzoek hoopt men de oorzaak te kunnen achterhalen hoe de brand is ontstaan.

Een viskraam die geparkeerd stond op De Koele in Vroomshoop is in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan. Brandstichting wordt door de politie niet uitgesloten.

Ondanks dat het al flink gevroren heeft is het ijs nog zeer onbetrouwbaar. En willen we u waarschuwen om niet het ijs op te gaan. Ook u houd uw hond aangelijnd langs het bevroren water zodat hij niet zo maar het ijs op rent met alle gevolgen van dien. We roepen u nog even op om geduld te hebben en goed op te letten en berichten van plaatselijke ijsbanen op te volgen.

WESTERHAAR - Aan de Laurier in Westerhaar is een auto vannacht volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet helemaal uitgesloten.

Deze week zijn er drie aangiftes binnengekomen bij de politie van schuurinbraken in de Gemeente Twenterand. In Vroomshoop werd er ingebroken in twee schuren aan de Hammerdijk. Ook aan de Geerdijk werd ingebroken in een schuur.

Meer weergeven