Over

Welkom op de website van Kevin Gerrits Fotografie. Kevin Gerrits Fotografie is een pagina dat ontstaan is uit een hobby van mij namelijk 112 en fotografie. Op deze site worden daarom ook foto’s gepubliceerd van hulpverlening en nieuwswaardigheden in Vroomhoop en omliggende plaatsen. Ook worden er fotoreportages geplaatst van bijvoorbeeld evenementen, natuurfoto's etc.

 

Wilt u een fotoshoot van u alleen, met uw vrienden, familie of met uw collega's van het bedrijf? Dat kan zeker! Neem contact op via het contactformulier en er word een afspraak gemaakt voor een shoot.

 Disclaimer
Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Kevin Gerrits en zijn auteursrechtelijk beschermd. Elke vorm van gebruik is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Deze website wordt met grootste zorg samengesteld. Mocht het voorkomen dat iemands privacy op welke manier dan ook geschonden wordt of dat er fouten op deze site staan, neem dan contact met ons op via het contact formulier.Trailer Youtube account Kevin Gerrits Fotografie: